Kerstpakket Rotterdam – Rottlucht Onderhoudsboxen

Dit jaar een origineel Rotterdams kerstpakket?

Dit jaar eens geen cadeaubon of staatslot als kerstpakket? Een Rottlucht onderhoudsbox is een goed alternatief. Onze onderhoudsboxen bevatten alles wat een man nodig heeft, maar niets teveel. Rottlucht is geïnspireerd door harde werkers die de handen uit de mouwen willen steken, geïnspireerd door Rotterdam. Maar Rottlucht is ook lekker voor mensen die wat meer “Rotterdam” kunnen gebruiken. Standaard hebben we vijf verschillende boxen waarmee je al in één keer klaar bent. Wil je het liever personaliseren met een afwijkende inhoud of een aangepaste tekst? We denken vanaf 20 stuks graag met je mee. Neem voor een persoonlijk aanbod eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of bel met:

Ronald: 06 42297877
Stefan:  06 10501514

Zegt het voort!

Ga je zelf niet over het kiezen van het kerstpakket of geschenken? Deel deze pagina eenvoudig met je baas via onderstaande knoppen:

Direct een aantal onderhoudsboxen bestellen?

Is een standaard onderhoudsbox voldoende? Bestel ze direct:

  • Onderhoudsbox BankzitterOnderhoudsbox Bankzitter
  • box trendsetterbox trendsetter
  • Onderhoudsbox Gladjanusinhoud cadeau uitslover
  • cadeau uitslovercadeau uitslover
  • Onderhoudsbox Ouwe lulinhoud cadeau ouwe lul

Let op: prijzen zijn inclusief BTW

Wel als relatiegeschenk maar niet als kerstpakket?

Het kan natuurlijk niet altijd kerst zijn. Vinden wij ook jammer, maar wij zijn flexibel. We denken net zo graag mee als je Rottlucht als relatiegeschenk wilt geven. Bestel je er één of enkele, vermeld dan even waar het om gaat in de beschrijving. Dan zorgen wij dat we er een extra boodschap bij doen. Wil je er meteen meer bestellen of het personaliseren. Neem dan gerust contact op.

Leuk voor relaties in Rotterdam, of juist daarbuiten

Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Dat maakt van onze producten en onderhoudsboxen een ideaal geschenk voor echte Rotterdammers. Of voor mensen die juist wat extra “Rotterdam” kunnen gebruiken.