Over Rottlucht

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Rottlucht is er als eau de parfum, hair & bodywash en handgel. Alleen het broodnodige zonder veel poespas.

Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER
Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP

Omdat het wel leuk moet blijven, zit onze zeep in een lekker grote fles en bevat onze handgel veel alcohol. Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten.

Aquatische geur

Rottlucht valt onder de “aquatische geuren”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen wij het gewoon een frisse ouderwetse mannenlucht. We stoppen hetzelfde luchtje in ons geurwater, de zeep en in de handgel. Wel zo makkelijk.

Bekijk alle producten van Rottlucht.


Betalen met iDeal en PayPal
Gratis verzending vanaf €15
Binnen 3 dagen in huis

De mannen achter Rottlucht

Roon

“ik heb een idee”

Roon is het creatieve brein van Rottlucht. Enerzijds zorgt hij voor de logo’s en uitingen die we de wereld in sturen. Anderzijds voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Veel komt uit de koker van Roon. Een dag zonder nieuw idee is een dag niet geleefd.

Steef

“goed verhaal, lekker kort”

Steef is het technische hart van Rottlucht. Als de man achter de website en marketingkanalen zorgt Steef voor de nodige automatische snufjes. Niet altijd zichtbaar, wel handig. Zo houdt Roon tijd over om lekker creatief te doen.@Rottlucht