Over Rottlucht

Rijdend langs het zoveelste billboard met een zwoel kijkende hollywoodacteur, dachten Roon en Steef dat dit ook anders moest kunnen. Echte mannen hoeven niet zwoel in de camera te kijken en hoeven ook geen sixpack te hebben. Daarom is Rottlucht alles wat bestaande mannenverzorging niet is. We noemen het zelf liever geen verzorging. Rottlucht is onderhoud. Onderhoud voor mannen. Alleen het broodnodige zonder veel poespas.

Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER
Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP

Rottlucht is no nonsense. Geen gebakken lucht, wel een lekker luchie. Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten.

Gewoon een frisse mannenlucht

Rottlucht valt onder de “aquatische geuren”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen wij het gewoon een frisse mannenlucht. We stoppen hetzelfde luchtje in ons geurwater, de zeep en after shave. Wel zo makkelijk.

Bekijk alle producten van Rottlucht.

Ouderwets frisse mannenlucht
Gratis verzenden vanaf €25
Binnen drie dagen in huis

De mannen achter Rottlucht

Roon

“ik heb een idee”

Roon is het creatieve brein van Rottlucht. Hij zorgt voor de logo’s en uitingen die we de wereld in sturen en voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Veel komt uit de koker van Roon. Een dag zonder nieuw idee is een dag niet geleefd.

Steef

“goed verhaal, lekker kort”

Steef is het technische hart van Rottlucht. Als de man achter de website en marketingkanalen zorgt Steef voor de nodige automatische snufjes. Niet altijd zichtbaar, wel handig. Zo houdt Roon tijd over om lekker creatief te doen.

Mogen we je mailen?

We doen het niet te vaak. Dat is voor niemand leuk.