Over Rottlucht

Rottlucht - Geurwater en Zeep

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas.

Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER
Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP

Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten.

Aquatische geur

Er zijn mensen die zeggen dat Rottlucht valt onder de “aquatische geuren”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen wij het gewoon een frisse ouderwetse mannengeur. Wij verkopen Rottlucht maar in één formaat en één variant. Eentje waar je lekker lang mee vooruit kan.


Hoe het allemaal begon…

jun 6, 2016

Billboards

“Dat kan toch anders”, dachten Roon en Steef, toen ze langs het zoveelste billboard reden met een perfecte gladjanus die een parfummetje vast had.

jun 6, 2016
dec 1, 2016

Het begin

De eerste variant van Rottlucht is een feit. Ruikend naar Musk en Alcohol. Geen Parfum, Geurwater! Voor echte mannen!

dec 1, 2016
dec 12, 2018

Geurwater 2.0

Musk en alcohol bleken alleen op papier een goede combinatie. Tijd voor versie 2.0: een ouderwetse mannengeur
Rottlucht Geurwater

dec 12, 2018
feb 27, 2019

Zeep

Wat heeft een man nog meer nodig in het dagelijks onderhoud? Hair & bodywash, oftewel Zeep! In dezelfde geur als Rottlucht Geurwater
Rottlucht Zeep

feb 27, 2019
mei 1, 2020

Handgel

We hadden niet gedacht dat Handgel ooit tot het standaard onderhoud voor mannen zou behoren. Wij hebben handgel gemaakt, met alcohol. Lekker man.

mei 1, 2020De mannen achter Rottlucht

Roon

“ik heb een idee”

Roon is het creatieve brein van Rottlucht. Enerzijds in de logo’s en uitingen die we de wereld in sturen. Anderzijds in de ontwikkeling van nieuwe producten. Veel komt uit de koker van Roon. Een dag zonder nieuw idee is een dag niet geleefd

Steef

“Effe normaal doen”

Steef is de natuurlijke rem van Rottlucht. Je kan beter één ding goed doen, dan heel veel dingen half. Steef beheert de marketingkanalen en de website van Rottlucht. Altijd één ding tegelijk, wel zo overzichtelijk.