Cadeau voor mannen

Op zoek naar een leuk cadeau voor hem? Probeer eens iets van Rottlucht. Rottlucht is onderhoud voor mannen. Voor alle mannen. Van een ouwe lul tot een gladjanus en van een uitslover tot een bankzitter. Voor een echte Rotterdammer, maar ook voor mannen ver daarbuiten. Oftewel, een origineel cadeau voor alle mannen.

Zeep & luchtjes

Rottlucht


Onderhoudboxen

Cadeauboxen

We pakken het graag voor je in
Gratis verzenden vanaf €25
Binnen drie dagen in huis

Onderhoud voor mannen

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Rottlucht is onderhoud voor mannen. Precies genoeg om de dag door te komen met zo min mogelijk poespas. Eau de parfum is gewoon GeurwaterHair & bodywash gewoon Zeep en After shave blijft gewoon After shave.

Al onze producten hebben een “Aquatische geur”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen wij het gewoon een lekker fris luchtje voor mannen. Niet ingewikkeld, wel lekker.

Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Lees ons verhaal.
Lees meer van ons verhaal op Indebuurt.nl

Rottlucht - cadeau voor mannen

Cadeau voor mannen

Wat geef je een man cadeau? zeep? een lekker luchtje? toch een paar sokken? Dat kan met Rottlucht allemaal. Maar dan wel net even anders.
Een origineel cadeau voor hem.

Cadeauboxen voor mannen

Onze onderhoudsboxen bevat alles wat een man nodig heeft, maar niets teveel. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Beschikbaar in vijf verschillende boxen. Een ideaal cadeau voor mannen. Voor zowel een ouwe lul als een gladjanus. Om te geven binnen en buiten Rotterdam

  • Ouwe lul vaderdag cadeauinhoud cadeau ouwe lul
  • Onderhoudsbox lekker stukOnderhoudsbox lekker stuk
  • box trendsetterbox trendsetter
  • rouwdouwerrouwdouwer
  • Onderhoudsbox Gladjanusinhoud cadeau uitslover

Is dit cadeau voor mannen een relatiegeschenk of kerstpakket? We denken graag met je mee. Lees meer.

Super snel geleverd. Leuk verpakt en ruikt prima. Grappig kado met een knipoog.

Bekijk onze leukste reviews op onze reviewpagina of alle ongefilterde reviews op trustpilot.

Cadeau voor mannen - Rotterdam

Kant en klaar cadeau voor mannen

Wil je jouw bestelling laten inpakken als cadeau? Dat kan! Vink dan het inpak-vakje aan op de productpagina. Wij sturen het pakketje voor €1,- extra ingepakt en al naar je op. We doen er standaard een extra kaartje bij om de gelukkige te feliciteren. Verstuur je het pakketje direct naar de persoon die het cadeautje mag ontvangen? Laat het dan even weten in de beschrijving. Dan schrijven wij het kaartje alvast voor je. Een kant en klaar cadeau. Wel zo makkelijk.