Vaderdag cadeau

Op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Rottlucht is onderhoud voor mannen. Persoonlijke verzorging voor mannen, maar dan zonder poespas. Een ideaal cadeau voor jouw “ouwe lul”. Bekijk onze producten en cadeauboxen.

Zeep & luchtjes

Rottlucht


Onderhoudboxen

Cadeauboxen

We pakken het graag voor je in
Gratis verzenden vanaf €25
Binnen drie dagen in huis

UITGELICHT

Onderhoudsbox Ouwe lul

Echte mannen hoeven niet zo nodig met hun tijd mee.
Jouw vader ook niet? Dan is deze box een ideaal cadeau voor Vaderdag. Deze onderdhoudsbox bevat 2 stukken Rottlucht Zeep en een handig washandje.

Rottlucht Stuk Zeep
– 2 stuks. 100 gram per stuk
– Frisse geur
– Aan een handig touwtje om op te hangen.

Ouwe lul vaderdag cadeau
inhoud cadeau ouwe lul
  • Ouwe lul vaderdag cadeauinhoud cadeau ouwe lul

Een Vaderdag cadeau voor iedere vader

Of je vader nu een ouwe lul is, of een trendsetter. Een gladjanus of een rauwdouwer, wij hebben voor iedere vader een passende onderhoudsbox gemaakt. Onder onderhoudsboxen bevatten precies wat een man nodig heeft.

  • Ouwe lul vaderdag cadeauinhoud cadeau ouwe lul
  • Onderhoudsbox lekker stukOnderhoudsbox lekker stuk
  • box trendsetterbox trendsetter
  • rouwdouwerrouwdouwer
  • Onderhoudsbox Gladjanusinhoud cadeau uitslover

Cadeau voor mannen

Geen cadeaubox? Geen probleem. Rottlucht is ook los een leuk cadeau. Zeep, een lekker luchtje of zelfs sokken. Het zijn niet voor niets klassieke cadeaus. Maar van Rottlucht wel net even anders.

Wij vinden Rottlucht het allerleukste cadeau voor Vaderdag. Maar dat wij dat vinden is niet zo bijzonder. Wat wel bijzonder is, is ons gemiddelde van 4.9 sterren op Trustpilot. Klik hier en lees de reviews van meer dan honderd klanten.

Onderhoud voor mannen

Rottlucht is geen verzorgingslijn. Rottlucht is onderhoud voor mannen. Precies genoeg om de dag door te komen met zo min mogelijk poespas. Al onze producten hebben een “Aquatische geur”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen wij het gewoon een lekker fris luchtje voor mannen. Niet ingewikkeld, wel lekker.

Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Lees ons verhaal.

Cadeau voor mannen - Rotterdam

Kant en klaar Vaderdag cadeau

Wil je jouw vaderdag cadeau gelijk door ons laten inpakken? Dat kan! Vink dan het inpak-vakje aan op de productpagina. Wij sturen het pakketje voor €1,- ingepakt naar je op. Verstuur je het pakketje direct naar de ontvanger van het cadeautje? Laat het dan even weten in de beschrijving. Dan schrijven wij het kaartje alvast voor je. Wel zo makkelijk.